zondag 16 september 2012

Toetswebsites met Umbraco

Vanaf heden bieden we de mogelijkheid om Quayn projecten (toetsen) direct in een website te plaatsen door een koppeling tussen het CMS Umbraco en Quayn. We hebben dit nu gerealiseerd voor uitgeverij Pelckmans die daar al meerdere methodesites mee heeft gemaakt. Maar we kunnen deze functionaliteit aan elke website toevoegen. Dat biedt de mogelijkheid, assessments, enquĂȘtes, oefententamens enz. eenvoudig op een website te plaatsen. De resultaten van al deze projecten komen natuurlijk terug in Quayn zodat ze daar kunnen worden bekeken en geanalyseerd.

De koppeling dient eenmalig door XS tot stand te worden gebracht. Daarna heeft de sitebeheerder de mogelijkheid op elke pagina een reeks toetsen (Quayn projecten) te plaatsen. In Umbraco werkt dat eenvoudig op de volgende wijze:


De Quayn mappenstructuur komt hier terug zodat de beheerder van daaruit de gewenste map kan selecteren en de toets kan plaatsen op de pagina.

De webpagina kan elk design hebben. We kunnen de skin van de toets player daar aan aanpassen. Hieronder een voorbeeld van de Pelckmans website:


Geen opmerkingen:

Een reactie posten